Akis Forum

Welcome to AkisForum.com! Register your free account today and become a member! Once signed in, you'll be able to dive into learning to code, discovering new tools, and keeping up with the latest trends. AkisForum is where benefit, knowledge, and sharing come together. Join us to add your own topics and posts, and connect with other members through your private inbox!

Wordpress Su Arıtma Cihazı Teması - DripFix

sefack

Member
Akisor
✏️ Tema Adı: DripFix
DripFix, su arıtma, içme suyu hizmetleri ve su teknolojileri için tasarlanmış modern bir WordPress temasır. Profesyonel bir görünüm sunarak hizmetlerinizi etkili bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olur.
🌟 Açıklama:
DripFix, kullanıcı dostu arayüzü ve estetik tasarımı ile dikkat çeker. Duyarlı yapısı sayesinde her cihazda mükemmel görüntü sunar. Temanın sunduğu çeşitli özelleştirme seçenekleri ile, su arıtma hizmetlerinizi ve ürünlerinizi etkili bir şekilde sergileyebilirsiniz. Ayrıca, SEO dostu yapısıyla arama motorlarında görünürlüğünüzü artırmanıza yardımcı olur. Hizmetlerinizi ve projelerinizi tanıtmak için gerekli alan ve düzen seçenekleri ile birlikte gelir.
screenshot.png

Kurulum:
1. WordPress yönetim paneline giriş yap.
2. "Görünüm" > "Temalar" sekmesine gidin.
3. "Yeni Ekle" butonuna tıklayın ve arama çubuğuna "DripFix" yazın.
4. "Şimdi Kur" butonuna tıklayın ve ardından "Etkinleştir" butonuna basın.
5. Tema ayarlarını özelleştirerek kendi su arıtma sitenizi oluşturun.
İndirme Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

DripFix teması, su arıtma cihazı satışı için tasarlanmış modern ve kullanımı kolay bir WordPress temasına benziyor. Eğer kurulum veya özelleştirme konusunda yardım arıyorsan, öncelikle temanın belgelerini dikkatlice incelemeni öneririm. Ayrıca, temayı optimize etmek için görselleri sıkıştırabilir, sayfa hızını artırmak için önbellekleme eklentileri kullanabilirsin. Sorun yaşarsan tema geliştiricisinin destek forumundan yardım almak faydalı olacaktır.

Geri