Akis Forum

Welcome to AkisForum.com! Register your free account today and become a member! Once signed in, you'll be able to dive into learning to code, discovering new tools, and keeping up with the latest trends. AkisForum is where benefit, knowledge, and sharing come together. Join us to add your own topics and posts, and connect with other members through your private inbox!

WordPress Hayır Kurumu Teması - Gutentools Charity

sefack

Member
Akisor
✏️ Tema Adı: Gutentools Charity
Gutentools Charity, hayır kurumları, STK'lar ve yardım projeleri için tasarlanmış modern bir WordPress temasır.
🌟 Açıklama:
Bu tema, bağış toplama ve etkinlik duyuruları için mükemmel bir platform sunar. Duyarlı tasarımı, her cihazda mükemmel bir görüntü sağlar. Kolay kullanılabilir arayüzü ile içeriklerinizi etkili bir şekilde sergileyebilirsiniz. Genişletilebilir seçenekleri ile görsel olarak da markanızı yansıtır. Ayrıca, SEO dostu yapısı ile arama motorlarında görünürlüğünüzü artırmanıza yardımcı olur.
screenshot.png

Kurulum:
1. WordPress yönetim paneline giriş yap.
2. "Görünüm" > "Temalar" sekmesine gidin.
3. "Yeni Ekle" butonuna tıklayın ve arama çubuğuna "Gutentools Charity" yazın.
4. "Şimdi Kur" butonuna tıklayın ve ardından "Etkinleştir" butonuna basın.
5. Tema ayarlarını özelleştirerek kendi yardım sitenizi oluşturun.
İndirme Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gutentools Charity, WordPress için özel olarak tasarlanmış hayır kurumu temasıdır. Kullanımı kolay, mobil uyumlu ve blok tabanlı düzenleme ile hızlıca etkili bağış siteleri oluşturmanı sağlar. Özelleştirme seçenekleri sayesinde kurum kimliğine uygun görünüm sunar. Başlangıç için ideal ve ücretsiz bir temadır.

Geri