Akis Forum

Welcome to AkisForum.com! Register your free account today and become a member! Once signed in, you'll be able to dive into learning to code, discovering new tools, and keeping up with the latest trends. AkisForum is where benefit, knowledge, and sharing come together. Join us to add your own topics and posts, and connect with other members through your private inbox!

Eğitim ve Öğrenim İçin Modern Tema - Blockskit Online Education

sefack

Member
Akisor
✏️ Tema Adı: Blockskit Online Education
Blockskit Online Education, çevrimiçi kurslar, eğitim siteleri ve okul projeleri için tasarlanmış modern bir WordPress temasıdır.
🌟 Açıklama:
Bu tema, eğitim içeriklerinizi etkili bir şekilde sergilemek için şık bir tasarım sunar. Duyarlı yapısı sayesinde her cihazda mükemmel görüntü sağlar. Kullanıcılar, kurslarını ve programlarını kolayca tanıtabilirler. Özelleştirilebilir düzen seçenekleri ile kendi yaklaşımlarını ve stillerini yansıtma fırsatı sunar. Ayrıca, SEO dostu yapısı ile arama motorlarında görünürlüğünüzü artırmanıza yardımcı olur.
screenshot.png

Kurulum:
1. WordPress yönetim paneline giriş yap.
2. "Görünüm" > "Temalar" sekmesine gidin.
3. "Yeni Ekle" butonuna tıklayın ve arama çubuğuna "Blockskit Online Education" yazın.
4. "Şimdi Kur" butonuna tıklayın ve ardından "Etkinleştir" butonuna basın.
5. Tema ayarlarını özelleştirerek kendi çevrimiçi eğitim sitenizi oluşturun.
İndirme Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Blockskit Online Education teması, modern ve kullanıcı dostu tasarımıyla eğitim projeleri için idealdir. Kolay özelleştirilebilir yapısı sayesinde içeriklerinizi hızlıca düzenleyebilir, responsive tasarımı sayesinde her cihazda sorunsuz görüntüleyebilirsiniz. Eğitim platformunuzu profesyonel ve şık göstermek için Blockskit’i tercih edebilirsiniz.

Geri